Архив за 16 Січ 2020

Зміцнюємо імунітет

Шановні читачі!

Імунітет людини – головний бар’єр від будь-якого захворювання, якщо він ослабне, то шанс захворювання зростає. У період застудних захворювань в свій раціон варто додавати продукти, які зміцнюють захисні сили організму. До таких продуктів відносяться такі що містять вітамін С (апельсини, лимони, грейпфрути, лайм). Але якщо ви вже захворіли з температурою, влаштовувати «цитрусову дієту» не варто, ви тільки собі нашкодите. Також в свій раціон корисно буде додати цибулю і часник – найсильніші природні антибіотики. Як профілактичний засіб дуже корисний свіжонатертий імбир. Корисно в свій раціон ввести горіхи: що входить до їх складу селен непогано зміцнить імунну систему.

Серед напоїв краще віддати перевагу трав’яному чаю. У фітоаптек варто придбати готові протизастудні набори мати-й-мачухи, листя і ягід малини, материнки, шавлю.

далее »

А ти знаєш, що…

Сьогодні свій день народження відзначає наш земляк, дитячий письменник Анатолій Качан. Його творчість відома кожному українському школяреві. Він є автором багатьох поетичних збірок.

Колектив бібліотеки і юні читачі від чистого серця вітають Вас, Анатолію Леонтійовичу, з днем народження і зичать Вам міцного здоров’я та великого щастя, гарного настрою та невичерпної енергії. Хай ваш талант і творчість і надалі знаходять відгук у серцях вдячних читачів. Нових книг вам та нових зустрічей в нашій бібліотеці!