Архив за 02 Січ 2020

Ура, за Зденеком!

 

Зденек большой фантазёр и не может обойтись без выдумки! Вот он представляет, как дразнит блинчиками дракона или как перелетает на мотоцикле через море, а потом вместе с братом Тоником и сестрой Боженкой путешествует по джунглям, попадает в песчаную бурю и убегает от белых медведей. И чего он только не придумает! Кроме весёлых игр и фантазий Зденека в этой книге вас ждут сказки о доблестном рыцаре, лунном камне, мышке Тихошлёпке и занимательные загадки и головоломки. Книгу придумал известный чешский писатель Ондржей Секора, именно о нем мы сегодня говорили, а красочно проиллюстрировал великолепный  художник Валерий Юрлов.

Муравлик Ферда

Привіт, друже!

Сьогодні я познайомлю тебе з пригодами маленького муравлика Федри.

Автор цієї книги Ондржей Секора. Відомий  чеський художник, ілюстратор художньої літератури,  письменник,  журналіст, ентомолог і спортивний діяч.

«Спритний Муравлик», «Муравлик на службі» познайомлять тебе з Муравликом Федрою, розкажуть про веселі і сумні пригоди казкового героя та його друзів. Тут є цікаві сцени баталій, і картини дружньої праці, і сторінки повні таємниць.

Сподіваюсь що вони сподобаються тебе як і кумедні, дотепні малюнки автора.

Шкідлива швидка їжа

Шановні читачі!

 Я знову радий вас вітати на сторінках про здоров’я. І сьогоднішня наша тема присвячена фаст-фудам, їх шкідливість  для нашого здоров’я і чим їх можна замінити.

Фаст-фуд або швидка їжа, давно увійшли в наше життя. Вимушені харчуватися на швидку руку, ми вживаємо їх, катастрофічно шкодячи своєму організму. Це трапляється, коли люди переїдають, а сучасні продукти, як відомо, перенасичені порожніми калоріями (біле борошно, цукор, жири не природного походження). Найбільше таких порожніх калорій міститься в продукції закладів швидкого харчування. І так як часу у всіх мало, сьогодні я розповім, як і що є з здорової їжі.

далее »