Рубрика: Хобі і ти

Майстер-клас з виготовлення фенічки

Майстер-клас “Троянда з атласних стрічок”

Майстер-клас “Совеня зі шкарпеток”

Майстер-клас з виготовлення сувеніру до Великодня

Майстер-клас з виготовлення сувеніру до Великодня

Готуємося до Великодня

   Незабаром ми будемо святкувати найбільше християнське свято -Великдень. У народі заздалегіть готуються до цієї важливої події. далее »

Рубрика: Хобі і ти  Метки:  Ваш отзыв

Майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки

TikTok. Що це взагалі таке?

  У 2021 році, здається, не залишилося людей, які так чи інакше не чули б про TikTok – додаток, який вдало поєднав в собі функції Instagram та Snapchat . Він прогримів в 2018 році, завоювавши величезну популярність серед підлітків США, а потім про нього заговорили в усьому світі. далее »

Для великих кінофанів та маленьких кіноманів

 Взимку легко впасти «в сплячку». Нажаль, в бібліотеку за гарною книжечкою під час локдауну не прийдеш… Один з найкращих способів створити святковий настрій – це перегляд різдвяно-новорічного фільму.  Пропонуємо  добірку дитячих «зимових фільмів», аби ви не впали в сезону хандру. далее »

Рубрика: Хобі і ти  Метки:  Ваш отзыв

Креативні картини зі стружки

 А ви знаєте, що кольоровими олівцями можна не тільки малювати чудові картини – ще можна створювати незвичні аплікації. Просто підстругайте олівці, а зі стружки зробіть об’ємні мотиви.
Щоб освоїти нову техніку творчості, краще почати з простих і невеликих робіт, поступово збільшуючи складність. Окремі деталі зображення можна виконати в іншій техніці: намалювати або вирізати з кольорового паперу. далее »

Рубрика: Хобі і ти  Метки:  Ваш отзыв