Архив за 13 Січ 2017

Бібліосвітлиця – 2016

Рубрика: Арка новин  Метки:  Ваш отзыв

Гонки за ключами!

    Балдаччі Д. Кехіли проти Весперів. Судний день: роман / Девід Балдаччі. – Х.: Видавництво «Ранок», 2015. – 272 с. – (Серія «39 ключів»).

Привіт, юні читачі! Я, Почитайка, хочу вас познайомити з дуже захоплюючими книгами серії «39 ключів». Це найпопулярніша дитяча серія за версією «NewYork Times»! Автор ідеї — Рік Ріордан! Гонитва за ключами відбувається у різних місцях світу. Кожен роман пише новий автор, однак стиль серії ідеально витриманий. Серія складається  з 11 книг і захоплює настільки, що навіть ті, хто не дуже любить читати, чекатимуть на продовження з великим нетерпінням! І почнемо ми з вами читати з першої книги, яка має назву «Лабіринт кісток». В ній ми знайомимося з головними героями – братом і сестрою Деном і Емі Кехілами, 11 та 14 років відповідно.                  Рано втративши батьків, діти мали тільки одну улюблену родичку – їхню бабусю Ґрейс Кехіл. Саме з її смертю і розпочинаються небезпечні пригоди дітей. Після смерті бабусі з‘ясувалося, що родина Кехілів надзвичайно велика і до неї входять практично всі відомі й талановиті люди в світі, як то Александр Македонський, Наполеон чи Бенджамін Франклін. Саме останній і залишить сліди і знаки, які приведуть юних аж до Парижу, в лабіринт кісток. Після смерті Ґрейс між чисельними родичами розгорається запекла боротьба за пошуки 39 ключів. Стільки ж підказок отримають герої.  У винагороду тим, хто отримає ключі, стане могутність та влада над усією планетою! Та не всі зможуть пройти лабіринт кісток, щоб дістатися бажаного.

Захоплива, з почуттям гумору та загадками, книга «Лабіринт кісток» вже встигла завоювати увагу не тільки дітей, але і їх батьків.

В нашій бібліотеці ви можете прочитати книгу «Лабіринт кісток».

Рубрика: Хіт-книга  Метки:  Ваш отзыв

НАЙкращі! НАЙактивніщі! НАЙкреативніші!

На передодні новорічних та зимових свят відділ обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів вітали своїх найКращих, найАктивніших, найКреативніших читачів.

        

Серед багатьох претендентів обраних було 10. Усі вони багато читають, постійно відвідують бібліотеку і залюбки приймають участь у різних конкурсах.

Усі переможці отримали солодкі подарунки  ТМ «Конті», люб’язно предоставлених управлінням культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації.