Архив за 06 Січ 2017

Пригоди на хуторі!

    Захарченко, О. Хутір: роман / Олена Захарченко; худож. оформленя Ліда Федай. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. – 235 с.

Привіт усім! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі книгу Олени Захарченко «Хутір». Повість про дівчинку Христинку, яка оселяється на хуторі в бабусі, коли тата звільняють з роботи в університеті, бо він – за незалежну Україну. Там вона не лише знаходить нових друзів, а й вчиться розуміти мову звірят, птахів і міфічних істот – русалок і мавок. Адже насправді вона -не проста собі дівчинка, а Лісова Князівна. У книзі «Хутір» Олени Захарченко буденність, пригоди, історія та міфологія переплітаються так само тісно, як гілля дерев у таємничому лісі біля села, де ще навіть можна знайти… криївку зі справжнісінькими повстанцями. Якщо ви зацікавились і хочете дізнатися про життя Христинки, то не гайте часу, а вперед до читання!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:  Ваш отзыв

З Різдвом Христовим!!!



Рубрика: Хобі і ти  Метки:  Ваш отзыв

По всій Україні, від хати до хати йде народ посипати

Вже стало доброю традицією арт-гурточку «Хобі і ти» напередодні Різдва влаштовувати святкове колядування. Діти ходять рядженими, посипають, співають колядки та щедрівки, бажають злагоди і миру у новому році всім працівникам нашої бібліотеки, натомість отримують солодкі частування: цукерки, яблука, печиво тощо.
Ось помилуйтеся, як ми сьогодні веселилися та колядували.