Архив за 15 Січ 2016

Сонячна магія!

   sonyachna-mag-yaНовак, І. Сонячна магія: [Текст]: повісті [для дітей серед. шк. віку] / І. Новак. – Київ: Гамазин, 2006. – 368 с.

Привіт! Я, Почитайка, пропоную вам цікаву магічну повість українського письменника Іллі Новака « Сонячна магія». Жив собі старий король. І були у нього помічники – добра відьма, заздрісний міністр і лихий чарівник, які гралися у високу політику. І все було б, як завжди, якби у цю дорослу гру не вмішалися раптом сторонні, а саме: одне дівчисько – вихованка бродячого цирку та один хлопчак – міський безпритульний.

Діти не знаються на політиці і не володіють магією. Чи зможуть звичайні діти протистояти професійним політикам? І хто, зрештою, переможе в цій грі? Ви заінтриговані? Не бійтеся експериментувати.Ви з ними? Тоді перегортайте сторінку за сторінкою та насолоджуйтеся книгою!

 

Рубрика: Хіт-книга  Метки:  Ваш отзыв

А ви знаєте, що…

kachan16 січня свій день народження відзначає наш земляк, дитячий письменник Анатолій Качан. Сьогодні його творчість відома кожному українському школяреві. Він є автором багатьох поетичних збірок, зокрема «До синього моря хмарина пливе», «Чари ворожбита», «Хвиля хвилю доганяє», був відзначений преміями: імені Лесі Українки, Віктора Близнеця, Євгена Плужника та Бориса Нечерди.

Щиро вітаємо Вас, Анатолію Леонтійовичу, із днем народження! Зичимо Вам міцного здоров’я на довгі і щасливі роки, бадьорості духу, невичерпної енергії, оптимізму, світла, добра, радості, творчого довголіття і натхнення! З нетерпінням чекаємо нових книг та зустрічей з Вами в нашій бібліотеці!