Сонячна магія!

   sonyachna-mag-yaНовак, І. Сонячна магія: [Текст]: повісті [для дітей серед. шк. віку] / І. Новак. – Київ: Гамазин, 2006. – 368 с.

Привіт! Я, Почитайка, пропоную вам цікаву магічну повість українського письменника Іллі Новака « Сонячна магія». Жив собі старий король. І були у нього помічники – добра відьма, заздрісний міністр і лихий чарівник, які гралися у високу політику. І все було б, як завжди, якби у цю дорослу гру не вмішалися раптом сторонні, а саме: одне дівчисько – вихованка бродячого цирку та один хлопчак – міський безпритульний.

Діти не знаються на політиці і не володіють магією. Чи зможуть звичайні діти протистояти професійним політикам? І хто, зрештою, переможе в цій грі? Ви заінтриговані? Не бійтеся експериментувати.Ви з ними? Тоді перегортайте сторінку за сторінкою та насолоджуйтеся книгою!

 

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.