Сніданок детектива

Привіт, юний кулінар!

Пам’ятаєш, як знаменита пара друзів і за сумісництвом колег любили проводити час за ситним і неймовірно смачним сніданком, розмірковуючи на тему життя-буття, після якого однозначно можна було з легкістю відправитися на пошуки злочинця? Так що ж заважає і нам підкріпитися запеченими яйцями з курячою печінкою, бріош, ожиною з вершками і чашкою ароматного чаю, щоб після відправитися у школу, по справах або на прогулянку?

Записуй крутий рецепт сніданку

Тобі знадобиться:

  • куряча печінка – 6 шт;
  • молоко;
  • вершкове масло – 2 ст.л;
  • жирні вершки – 12 ст. л;
  • яйця – 12 шт;
  • сіль, перець, паприка за смаком.

Спосіб приготування:

 Курячу печінку замочи в молоці 24 години. Після відіжми і наріж рівномірними шматками, злегка обсмаж в маслі. Далі необхідно розподілити печінку по формах (або викласти акуратно в одну форму), додати по 1 ст. л. густих вершків і 1 яйце в кожну формочку, або ж акуратно вбий яйця поверх печінки і вершків. Приправ сіллю, перцем і паприкою. Випікай в розігрітій до 176 ° C духовці протягом 10-15 хвилин.

Наступного разу, ми будемо вчитися готувати булку бріош.

 

Смачного!

Джерело: https://novate.ru/blogs/220319/49837/

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.