Музей пригод

Гаврош, Олександр Дюлович. Музей пригод [Текст] : [фантастична повість : для серед. та ст. шк. віку] / О. Д. Гаврош ; худож.-іл. А. Босенко ; худож.-оформ. О Гугалова. – Харків : Фоліо, 2018. – 122 с.

Привіт! Почитайка рекомендує!

Героям фантастичної повісті Олександра Гавроша вдалося знайти загадковий портал переміщення у часі: він – у нещодавно виявленій потайній музейній кімнаті, куди будь-що-будь вирішив потрапити письменник-початківець Мирон Клаповух. Задля втілення своїх планів він, оманою й хитрістю, намагається залучити до них головну героїню – юну берегиню Музею раритетів Яну Приймак… До кімнати потрапляє і Роман Лук’янович, директор музею… А там є дивне крісло-гойдалка: якщо в нього сісти і розкрутитися, то… опинишся у XVII столітті! Де чекають дивовижні пригоди і знайомство з мешканцями Києво-Печерської лаври тих часів, з самим Памвою Бериндою! Чи всі повернуться у сьогодення, чи прихоплять на згадку «пам’ятку з минулого» – дізнаєтеся, прочитавши цю цікаву книжку.

Олександр Гаврош — український письменник та журналіст, член Асоціації українських письменників, лауреат, переможець престижних премій, окремі твори перекладені іноземними мовами. Народився 1971 року в Ужгороді. Отримав освіту журналіста у Львівському національному університеті імені Франка. На даний момент працює у всеукраїнських ЗМІ та має більше тисячі публікацій у пресі.

Твори Олександра Гавроша дивують різноманітністю жанрів та тем, особливо важливим внесок вважається популяризація народних героїв. Книги охоплюють пригодницькі повісті для дітей, а також прозу і поезію для дорослих.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.