Кукурудзяні коржі зі свининою “Пригоди Тома Сойєра “

Привіт юний друже!

Чи читав ти книгу Марка Твена “Пригоди Тома Сойєра”? Цього року цій книзі виповнюється рівно 145 років.

Можливо ти навіть пригадаєш уривок: ” Вони розпалили вогонь біля поваленого дерева в темній гущині кроків за двадцять від узлісся, підсмажили собі на сковороді трохи свинини на вечерю і з՚їли половину всього припасу кукурудзяних коржів. Ах, яке велике щастя вечеряти так на волі, в незайманому лісі, на недослідженому і незаселеному острові, далеко від людського житла! Ніколи вони не повернуться до цивілізованого життя. Вогонь, що підіймався до неба, освітлював їхні обличчя і кидав червонуваті відблиски на товсті дерева, що зникали в глибині лісового храму, на блискучу зелень і на гірлянди дикого винограду. Коли було з՚їдено останні кусники м՚яса і останні шматочки кукурудзяних коржів, хлопці в доброму гуморі простяглися на траві. Правда, вони могли б знайти прохолодніше місце, та лежати біля вогнища в лісі — це така розкіш!”.

Сьогодні ми підготували для тебе рецепт тих самих кукурудзяних коржів зі свининою. Занотовуй рецепт і можна вирушати у пригоди…

Тобі знадобиться:

  • 1 склянка кукурудзяної муки;
  • 0,5 склянки пшеничної муки;
  • 100 грамів манки;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 3 чайна ложка цукру;
  • 0,5 склянки кефиру;
  • Для начинки:
  • 400 г грудинки;
  • 2 цибулини;
  • 1 банка консервованої кукурудзи;
  • 2 помідора;
  • 1 зубок часнику;
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

Борошно і манку змішай з кефіром.

Додай цукор і сіль. Дай тісто постояти 30 хвилин.

Тісто розділити на невеликі шматочки, з волоський горіх величиною, і розкатай в круглі коржі.

Свинину наріж тонкими смужками і обсмаж. Обсмаж цибулю, потри помідори, потушкуй все разом 5 хвилин, додай роздавлений часник.Лучшие Tom Sawyer GIF | Gfycat

Додай м’ясо і тушкуй ще 10 хвилин.

Потім додай кукурудзу і тушкуй до готовності м`яса.

На половину коржа виклади начинку, зігни коржик навпіл і виклади на деко, застелене папером для випічки. Випікати 15 хвилин при температурі 180 С.

Смачного! Куштуй із задоволенням. Тітонька Поллі прослідкує, щоб ти усе з`їв 😉 

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.