Привіт, юний кулінар!
Сьогодні ми пропонуємо тобі приготувати домашнє морозиво, адже що може бути смачнішим!
Вони надзвичайно корисне. Ми впевнені, що тобі сподобається.
Тобі знадобиться:
яблучний сік – 500 мілілітрів;
йогурт натуральний без добавок – 140 мілілітрів;
сік фруктовий чи ягідний.
Приготування:
Йогурт збий, потім додай яблучний сік і знову збий, розлий по формах, наповнюючи їх повністю, на третину або половину – в залежності від того, скільки шарів ти хочеш зробити. Якщо шарів декілька, то кожен попередній перед додаванням подальшого потрібно заморожувати повністю. Можна поєднувати йогуртові шари з шарами тільки з соків, або всі шари зробити з йогуртом.
Смачного!!!!
Залишити відповідь