Бананові оладки на кефірі

Привіт, юний кулінар!

Це чудовий варіант сніданку для всієї родини. Оладки надзвичайно смачні, а готуються швидко і без проблем.

Якщо подавати цю страву, доповнюючи її різними ласощами, до прикладу, варенням, шоколадом, згущеним молоком, сметаною або фруктами, вона ніколи не набридне.

Бананові оладки на кефірі виходять пишними, ніжними, з легкою повітряною структурою.

Тобі знадобиться:Вкусно гифки, анимированные GIF изображения вкусно - скачать гиф картинки на GIFER

  • 3 банана (перестиглі);
  • 200 мл кефіру;
  • 2 яйця;
  • склянка борошна (можливо знадобиться і більше);
  • 4-5 ст. л. цукру;
  • сіль за смаком;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • ванілін;
  • родзинки.

Банани за допомогою виделки необхідно розім’яти в кашку. В мисці з’єднай яйця, ванілін і цукор, ретельно збий вінчиком. Влий кефір (підійде і скисле молоко, головне, щоб воно було не гірким. Годиться навіть молочна сироватка — але на кисляку або кефірі смачніше), додай розім’яті банани та жменю родзинок.
Висип в тісто соду й ретельно перемішай (кисломолочний продукт чудово гасить соду без оцту, головне, добре перемішати: чим більше бульбашок у тісті — тим пишнішими будуть оладки!). Трохи посоли й просій в миску борошно (спочатку візьми склянку, перемішай, а потім, якщо потрібно, додай ще. За консистенцією тісто має бути як густа жирна домашня сметана). Смаж оладки на середньому вогні до зарум’янювання з обох боків. Готові оладки виклади на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Подавай, прикрасивши шматочками бананів. 

СМАЧНОГО!!!

 

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.