Бананові оладки на кефірі

Привіт, юний кулінар!

Це чудовий варіант сніданку для всієї родини. Оладки надзвичайно смачні, а готуються швидко і без проблем.

Якщо подавати цю страву, доповнюючи її різними ласощами, до прикладу, варенням, шоколадом, згущеним молоком, сметаною або фруктами, вона ніколи не набридне.

Бананові оладки на кефірі виходять пишними, ніжними, з легкою повітряною структурою.

Тобі знадобиться:Вкусно гифки, анимированные GIF изображения вкусно - скачать гиф картинки на GIFER

  • 3 банана (перестиглі);
  • 200 мл кефіру;
  • 2 яйця;
  • склянка борошна (можливо знадобиться і більше);
  • 4-5 ст. л. цукру;
  • сіль за смаком;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • ванілін;
  • родзинки.

Банани за допомогою виделки необхідно розім’яти в кашку. В мисці з’єднай яйця, ванілін і цукор, ретельно збий вінчиком. Влий кефір (підійде і скисле молоко, головне, щоб воно було не гірким. Годиться навіть молочна сироватка — але на кисляку або кефірі смачніше), додай розім’яті банани та жменю родзинок.
Висип в тісто соду й ретельно перемішай (кисломолочний продукт чудово гасить соду без оцту, головне, добре перемішати: чим більше бульбашок у тісті — тим пишнішими будуть оладки!). Трохи посоли й просій в миску борошно (спочатку візьми склянку, перемішай, а потім, якщо потрібно, додай ще. За консистенцією тісто має бути як густа жирна домашня сметана). Смаж оладки на середньому вогні до зарум’янювання з обох боків. Готові оладки виклади на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Подавай, прикрасивши шматочками бананів. 

СМАЧНОГО!!!

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.