Привіт, юний кулінар!
Раді вітати тебе на сторінка нашого болгу. Що б такого приготувати на вихідні, аби було чим поласувати? Ми вирішили тобі допомогти і приготували рецепт несолодкого печива з сиру та вівсянки. А головне – воно надзвичайно корисне та смачнюще!
Тобі знадобиться:
- сир кисломолочний 100 граммів;
- молоко 2 столові ложки;
- вівсянка 4 столові ложки;
- висівки 1 столові ложки;
- яйце 1 штука;
- кокосова стружка;
- вишні без кісточок 0,5 чашки (можна заморожені);
- ванілін
Спосіб приготування:
Розімни кисломолочний сир з яйцем. Влий молоко та розмішай.
Вівсянку подрібни на борошно за допомогою блендера або кавомолки. Додай її в сир, також всип висівки, ванілін. Добре вимішай. Розділи суміш на дві частини.
Візьми одну частину тіста, сформуй невеликі кульки й, приплюснувши, зроби з них печиво. Перед тим, як відправити його на деко, застелене пергаментом, треба щедро посипати печивко кокосовою стружкою.
Другу порцію печива можна зробити з ароматними вишнями.
Ягоди додай в масу, перемішай. Виклади на деко печиво, сформувати його можна за допомогою ложки.
Випікається печиво швидко: воно буде готове через 15 хвилин у духовці, розігрітій до температури 180 градусів.
Другу порцію печива можна зробити з ароматними вишнями.
Ягоди додай в масу, перемішай. Виклади на деко печиво, сформувати його можна за допомогою ложки.
Випікається печиво швидко: воно буде готове через 15 хвилин у духовці, розігрітій до температури 180 градусів.
Смачного!
Залишити відповідь