Пісочне печиво “Веселий хом`ячок”

Привіт, юний кулінар!

Давно ми не готували солоденького. Ти, мабуть, звернув увагу на назву нашого печива. Не дивуйся, від такої неймовірної смакоти, рецепт якої ми тобі сьогодні пропонуємо, щасливі будуть всі, навіть хом`ячок буде радіти якщо ти його пригостиш.

Тобі знадобиться:

  • борошно — 400 граммів;
  • масло вершкове (або маргарин) — 200 граммів;
  • цукор — 100 граммів;
  • ванільний цукор — 1 чайна ложка;
  • яйце — 2 штуки;
  • розпушувач для тіста— 1 чайна ложка;
  • джем (варення) — 200 граммів;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Вершкове масло розтопи до рідкого стану і дай трохи охолонути. Яйця, цукор, ванільний цукор і сіль збий за допомогою міксера, до розчинення кристалів цукру.

Розтоплене вершкове масло додай в яєчну суміш і збий міксером. Додай просіяне борошно і розпушувач. Заміси тісто. Приблизно 1/3 тіста, загорни в харчову плівку і прибери в морозилку хвилин на 15-20.

На присипаному борошном деку розподіли більшу частину тіста. Змастити варенням або джемом. Зверху подрібни через м’ясорубку заморожене тісто (або натри на крупній тертці). Випікай при 180-200 градусах близько 20-30 хвилин. Готовий корж повністю остудити та наріж на порційні шматочки.

Смачного!!!

рецепты #печенье» — карточка пользователя Карина Г. в Яндекс ...

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.