Казкове місто Суми

Коршунова, А. Казкове місто Суми [Текст] : [наук.-попул. вид. : для мол. та серед. шк. віку] / А. Коршунова ; худож. С. Качуровська. – Київ : Час Майстрів, 2017. – 88 с.

Привіт, юні друзі! Я, Почитайка, пропоную вам мандрівку у казкове місто Суми з відомою українською письменницею – Анною Коршуновою.

Усі ми мріємо про далекі мандрівки, сподіваючись на неймовірні відкриття. Але, ставши навшпиньки й зазираючи за горизонт, зовсім не помічаємо скарбів, які чекають на нас просто тут, за порогом. Аби вирушити в цікаву подорож, потрібно зовсім небагато: вийти з дому, роззирнутися, придивитися й більше дізнатися про все, що тебе оточує. Яскравий дитячий путівник запрошує в мандрівку по місту Суми – місту, яке може розповісти безліч цікавих історій. Дивовижна книжка, з якою можна спілкуватися й гратися, малювати й мандрувати, а потім із захопленням переповідати історії й легенди про казкове місто рідним і знайомим.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.