Десерт S’est more

Доброго ранку, юний кулінар!

Раді вітати тебе на нашій кулінарній сторінці. Більшість людей любить солоденьке, та не всі вміють готувати смаколики. Проте, це не про нас! І ми це доведемо. Заходь до нас на сторінку і познайомся з черговим смачнющим рецептом.

Тобі знадобиться:

  • будь яке печиво (крекер або пісочне) — з розрахунку 2 печива на одну порцію;
  • маршмеллоу (жувальний зефір);
  • шоколад.

Спосіб приготування:

Необхідно розігріти духовку до 200⁰С. Деко для випічки потрібно застелити пергаментом. На деко поклади печиво. На кожну печеньку поклади по шматочку шоколаду. Зверху на шоколад уклади маршмеллоу. Стеж, щоб зефір не скочувався з печива. Деко з печивом помісти в духовку на 4-5 хвилин. За цей час зефір збільшиться в обсязі, стане м’яким і злегка підрум’яниться. Дістань деко з духовки. Швидко накрий десертні сендвічі печивом, що залишилося.

До речі, цю страву можна приготувати і у мікрохвильовці. Але це залежить від її параметрів. Порадься з батьками, вони тобі підкажуть.

Смачного!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.