Десерт S’est more

Доброго ранку, юний кулінар!

Раді вітати тебе на нашій кулінарній сторінці. Більшість людей любить солоденьке, та не всі вміють готувати смаколики. Проте, це не про нас! І ми це доведемо. Заходь до нас на сторінку і познайомся з черговим смачнющим рецептом.

Тобі знадобиться:

  • будь яке печиво (крекер або пісочне) — з розрахунку 2 печива на одну порцію;
  • маршмеллоу (жувальний зефір);
  • шоколад.

Спосіб приготування:

Необхідно розігріти духовку до 200⁰С. Деко для випічки потрібно застелити пергаментом. На деко поклади печиво. На кожну печеньку поклади по шматочку шоколаду. Зверху на шоколад уклади маршмеллоу. Стеж, щоб зефір не скочувався з печива. Деко з печивом помісти в духовку на 4-5 хвилин. За цей час зефір збільшиться в обсязі, стане м’яким і злегка підрум’яниться. Дістань деко з духовки. Швидко накрий десертні сендвічі печивом, що залишилося.

До речі, цю страву можна приготувати і у мікрохвильовці. Але це залежить від її параметрів. Порадься з батьками, вони тобі підкажуть.

Смачного!

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.