Доброго ранку, юний кулінар!
Раді вітати тебе на нашій кулінарній сторінці. Більшість людей любить солоденьке, та не всі вміють готувати смаколики. Проте, це не про нас! І ми це доведемо. Заходь до нас на сторінку і познайомся з черговим смачнющим рецептом.
Тобі знадобиться:
- будь яке печиво (крекер або пісочне) — з розрахунку 2 печива на одну порцію;
- маршмеллоу (жувальний зефір);
- шоколад.
Спосіб приготування:
Необхідно розігріти духовку до 200⁰С. Деко для випічки потрібно застелити пергаментом. На деко поклади печиво. На кожну печеньку поклади по шматочку шоколаду. Зверху на шоколад уклади маршмеллоу. Стеж, щоб зефір не скочувався з печива. Деко з печивом помісти в духовку на 4-5 хвилин. За цей час зефір збільшиться в обсязі, стане м’яким і злегка підрум’яниться. Дістань деко з духовки. Швидко накрий десертні сендвічі печивом, що залишилося.
До речі, цю страву можна приготувати і у мікрохвильовці. Але це залежить від її параметрів. Порадься з батьками, вони тобі підкажуть.
Залишити відповідь