Маленькі слабкості. Хобі відомих людей.

Без захоплень життя нудне і нецікаве! Більшість людей у світі мають хобі, і знаменитості у тому числі. Виявляється вони теж досить захоплені, і не проти на дозвіллі зайнятися вирощуванням кактусів або в’язанням. Чим же захоплюються знамениті люди? Сильні, відомі та успішні мають хобі.

Дружина британського принца Вільяма Кейт Міддлтон розмальовує книжки-розфарбовки, які в останні роки отримали неабияку популярність. І навіть сама з чоловіком стали героями розмальовки-антистрес “Прикрасьте Кейт”

 Актор Том Хенкс одержимий друкарськими машинками.”У мене є майже 200 старих механічних друкарських машинок. Більшість з них й досі працюють”, – розповів Том. Голлівудська кінокінозірка Анджеліна Джолі колекціонує ножі. Якось у інтерв’ю журналу W вона розказала, що на це хобі її “підсадила” мати, а вона, в свою чергу – прийомного сина Меддокса. Акторка Шерон Стоун у часи карантину з приводу коронавірусу зайнялася живописом. Камерон Діас – любителька серфінгу, співак Джастін Тімберлейк любить грати в баскетбол і гольф, а Леонардо ДіКапріо – завзятий гравець в покер. Актор Джонні Депп має незвичне захоплення – він колекціонує ляльок Барбі.Зірка “Піратів карибського моря” віддає перевагу рідкісним екземплярам, які випускаються лімітованим тиражем. Так, у колекції Джонні є Барбі-Бейонсе та Барбі-Ліндсей Лохан. 

Улюблена справа не тільки спроможна нас радувати, а й сприяє нашому гармонійному розвитку. Хобі — це необхідність! І крапка.

Рубрика: Хобі і ти  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.