Коти – вояки! Здіймається буря.

Гантер, Е.  [Текст] : [повість з циклу “Пророцтва починаються” : для серед. шк. віку] / Е. Гантер ; пер. з англ. К. Дудки та О. Українця ; оформ. О. Панченка. – Харків : АССА, 2017. – 336 с.

Привіт, друзі! Я, Почитайка! Продовжуємо з вами мандрувати пригодницьким  світом серії пригодницьких романів – фентезі із циклу “Пророцтва починаються”!

Четверта книга серії світового бестселера «Коти-вояки». Вогнесерд став воєводою, але далеко не всі коти у захваті від цього. У Клані вже починають ходити чутки про те, що його воєводство стане передвісником жахливих подій. Як тут не позбутися віри у власні сили? До того ж, Вогнесерд залишився без підтримки найкращого друга, без порад мудрого вчителя, а власний учень зрадив його і зник у світі Двоногів. Але найбільше випробування ще попереду: у диких лісових хащах зачаївся давній ворог, який палає жагою помсти.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.