У світі великих молекул

Привіт, друже!

Запрошую тебе в захоплюючу подорож в дивовижний світ книг та хімії.

Навколишній світ розмаїтий і загадковий. Наука розкриває його таємниці. Одне із провідних місць у цьому посідає хімія. Вона вивчає речовини, їх перетворення та різноманітні явища, що супроводжують ці перетворення.

Хімія чарівний і захоплюючий світ метаморфоз. Під час хімічних реакцій руйнуються одні і виникають інші зв’язки між атомами, завдяки чому одні речовини зникають, а інші утворюються, з притаманними їм будовою та властивостями. Такі процеси пов’язані з вивільненням або вбиранням енергії, а нерідко зі зміною стану, кольору, запаху речовини.

Розкішне і могутнє дерево хімії буйно розрослося і розквітло – виникли і плідно розвиваються такі галузі, як неорганічна хімія, органічна, аналітична, фізична, радіаційна, колоїдна хімія, біохімія, геохімія, космохімія, радіохімія, електрохімія, хімія полімерів, хімія плазми, хімія низьких температур тощо.

Сподіваюсь, що книги та інформація, які представлені у віртуальній виставці «У світі великих молекул» стане тобі у нагоді, а за допомогою ребусів ти матимеш змогу перевірити свої знання.


Рубрика: Книжкова варта
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.