Привіт, любий друже!
От і настала одна з найкрасивіших пор року – осінь. Саме цієї казкової пори ми зігріваємося теплими ковдрами, кружечкою гарячого чаю і смакуємо печивом. Тож сьогодні ми пропонуємо тобі познайомитися з рецептом смачненького печива, яке, ми впевнені, тобі сподобається. Це печиво – легко готується, ароматне, смачне, корисне! В його склад входять натуральні інгредієнти, без пальмового масла і гідрогенізованих жирів, які зараз часто додають майже у всю магазинну випічку, здешевлюючи тим самим виробництво.
Тобі знадобиться:
- вершкове масло 170 граммів;
- вівсяні пластівці 2-2,5 склянки;
- борошно пшеничне 2-2,5 склянки;
- висівки 1 склянка;
- цукор 250 граммів;
- кориця 2 чайна ложки;
- тепла вода 75 мілілітрів;
- сода 0,5 чайної ложки;
- сіль 1/3 чайної ложки.
Спосіб приготування:
1. Подрібни вівсяні пластівці в блендері або в ступі, як можна дрібніше.
2. Розм’якшене вершкове масло розітри з цукром і корицею, всип вівсяну муку і висівки. Влий теплу воду, перемішай масу.
3. Додай просіяне борошно з сіллю, соду і замісити тісто.
4. Готове тісто розкачай, видавити з допомогою формочок фігурки і виклади на деко. Деко попередньо потрібно застелити пергаментом і змастити олією.
5. Духовку потрібно розігріти до 200 градусів і поставити печиво випікатися на 12-14 хвилин. Слідкуй, щоб не підгоріло. Якщо тримати печиво в духовці довше – воно буде твердим і хрустким.
Виклади ще не остигле, гаряче, печиво на рівну поверхню і дати йому охолонути.
Смачного!
Джерело: https://papinaeda.com
Залишити відповідь