Печиво з вівсяних пластівців

Привіт, любий друже!

От і настала одна з найкрасивіших пор року – осінь. Саме цієї казкової пори ми зігріваємося теплими ковдрами, кружечкою гарячого чаю і смакуємо печивом. Тож сьогодні ми пропонуємо тобі познайомитися з рецептом смачненького печива, яке, ми впевнені, тобі сподобається. Це печиво – легко готується, ароматне, смачне, корисне! В його склад входять натуральні інгредієнти, без пальмового масла і гідрогенізованих жирів, які зараз часто додають майже у всю магазинну випічку, здешевлюючи тим самим виробництво.

Тобі знадобиться:

  • вершкове масло 170 граммів;
  • вівсяні пластівці 2-2,5 склянки;
  • борошно пшеничне 2-2,5 склянки;
  • висівки 1 склянка;
  • цукор 250 граммів;
  • кориця 2 чайна ложки;
  • тепла вода 75 мілілітрів;
  • сода 0,5 чайної ложки;
  • сіль 1/3 чайної ложки.

Спосіб приготування:

1. Подрібни вівсяні пластівці в блендері або в ступі, як можна дрібніше.

2. Розм’якшене вершкове масло розітри з цукром і корицею, всип вівсяну муку і висівки. Влий теплу воду, перемішай масу.

3. Додай просіяне борошно з сіллю, соду і замісити тісто.

4. Готове тісто розкачай, видавити з допомогою формочок фігурки і виклади на деко. Деко попередньо потрібно застелити пергаментом і змастити олією.

5. Духовку потрібно розігріти до 200 градусів і поставити печиво випікатися на 12-14 хвилин. Слідкуй, щоб не підгоріло. Якщо тримати печиво в духовці довше – воно буде твердим і хрустким.

Виклади ще не остигле, гаряче, печиво на рівну поверхню і дати йому охолонути.

Смачного!

Джерело: https://papinaeda.com

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.