Привіт, юний кулінар!
Минулого разу ми вже готували торт без випічки, от і сьогодні ми вирішили поділитися з тобою рецептом ще одного торта без випічки. Він надзвичайно бюджетний, смачний і легкий у приготуванні. Тож, забирай у свй записничок ще один потайний рецепт. В мами такого немає 😉 ….
Тобі знадобиться:
пряники – 500 граммів;
банани – 2-3 штуки;
сметана 20% – 380 граммів
Спосіб приготування:
Із пряників тоненько обріж шкірочку (для того, щоб краще пропиталось) і обріж повздовж на дві частини. Виклади шар пряників у роз’ємну форму. Зверху виклади порізаний кільцями товщиною 5 мм банан, змасти сметаною, виклади наступний шар.
Так формуємо торт. На останній шар пряників не клади банани, а змасти сметаною і посип крихтами із залишків пряників, або прикрась за власним смаком, наприклад тертим шоколадом чи волоськими горіхами.
Дай пропитатись кілька годин — торт готовий.
Цукро додатково давати не треба. Торт виходить солодкий за рахунок пряників.
Смачного!
Джерело:https://cookorama.net/uk/
Залишити відповідь