Червоні оладки

Привіт, юний кулінар!

Сьогодні ми будемо готувати надзвичайно смачні та корисні оладки. До того ж вони будуть червоного кольору! Обійдемося без барвників! Використаємо замість них буряк. Не дивуйся, це буде надзвичайно смачно! До того ж, якщо пригостити друзів, вони нізащо не здогадаються, з чого це приготовлено.

Для приготування червоних оладок потрібно взяти:

  • 2 невеликі червоні буряки;
  • 1,5 склянки борошна;
  • 1 чайну ложку розпушувача;
  • 2 яйця;
  • 3 столові ложки меду;
  • 1 чайну ложку ваніліну;
  • 1 склянку молока;
  • вершкове масло або рослинну олію для смаження.

Спосіб приготування:

Буряк очисти від шкірки й розріж на 4–6 частин. Виклади буряк у форму для запікання, додай кілька столових ложок води, накрий форму кришкою або фольгою й постав в гарячу духовку на 20–30 хвилин. Періодично перевіряй готовність і, якщо потрібно, додай ще трохи води.

Тим часом в одній мисці перемішай борошно з розпушувачем, в іншій — збий яйця, мед та ванілін. Коли буряк буде готовий, склади його в блендер, додайте молоко та добре подрібни. З’єднайте всі інгредієнти і добре вимішай тісто.

Підсмажте оладки на сковороді з вершковим маслом або рослинною олією на середньому вогні. Подавай зі сметаною, йогуртом або ряжанкою.

Смачного!

Джерело: https://milkalliance.com.ua

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.