Салат з черемши

Привіт, юний кулінар! 

Наступила чудова пора року – весна, а це значить, що пора запасатися вітамінами! Зараз, звичайно,  ще мало овочів, проте, якщо уважно придивитись, то на ятках можна побачити вітамінну бому – черемшу! Черемша, або як її ще називають – дика цибуля, дуже корисний продукт, як для дорослих, так і для маленьких діток.

Завдяки багатому мінеральному складу і високому вмісту вітамінів черемшу використовують як профілактичний і лікарський засіб при авітамінозах і респіраторних захворюваннях. Пропонуємо твоїй увазі вітамінний та свіжий салат з черемші, який в перші весняні дні зміцнить твій організм і не дасть захворіти.

Для його приготування знадобиться:

  • Черемша – пучок
  • Яйця – 4 штуки
  • Сметана – 4 столові ложки
  • Сіль – за смаком
  • Петрушка

Для початку дрібно наріж черемшу, петрушку і переклади в окрему миску. Яйця відварити і поріж на дрібні кубики. Салат посоли і заправ сметаною. Всі інгредієнти ретельно перемішай і салат з черемшою готовий!

Смачного!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.