Привіт, юний кулінар!
Наступила чудова пора року – весна, а це значить, що пора запасатися вітамінами! Зараз, звичайно, ще мало овочів, проте, якщо уважно придивитись, то на ятках можна побачити вітамінну бому – черемшу! Черемша, або як її ще називають – дика цибуля, дуже корисний продукт, як для дорослих, так і для маленьких діток.
Завдяки багатому мінеральному складу і високому вмісту вітамінів черемшу використовують як профілактичний і лікарський засіб при авітамінозах і респіраторних захворюваннях. Пропонуємо твоїй увазі вітамінний та свіжий салат з черемші, який в перші весняні дні зміцнить твій організм і не дасть захворіти.
Для його приготування знадобиться:
- Черемша – пучок
- Яйця – 4 штуки
- Сметана – 4 столові ложки
- Сіль – за смаком
- Петрушка
Для початку дрібно наріж черемшу, петрушку і переклади в окрему миску. Яйця відварити і поріж на дрібні кубики. Салат посоли і заправ сметаною. Всі інгредієнти ретельно перемішай і салат з черемшою готовий!
Залишити відповідь