Привіт друже!
А ти вже знаєш, що будеш готувати на свято Хеловіну? Ти ж пам`ятаєш, що воно Святкується в ніч проти 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір’я Дня всіх святих». Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії. Не будучи державним святом, в Европі за популярністю Геловін поступається лише Різдву. В нашій державі це свято набуває поширення після здобуття незалежності. Отже, розпочинаємо готуватися і записуємо страви…
Моторошна закуска
Тобі знадобиться:
- хлібці;
- круглі солоні крекери;
- сервелат;
- варена ковбаса;
- сир Мармуровий;
- сир Моцарелла;
- сир жовтого кольору;
- салат Ромен або звичайні листя салату.
Приготування:
Розклади хлібці та крекери на тарілці. Виклади на них трохи салатного листя. Потім на хлібці поклади по 2 півкільця сервелату, на крекери – по кружечку вареної ковбаси. З різного сиру виріжи фігурки: черепочки, привиди, кажани – і поклади на ковбасу або на сир іншого кольору.
Зомбі-перці
Інгредієнти:
- жовтий і зелений солодкий перець – по 2 штуки;
- червоний солодкий перець – 1 штука;
- олія рослинна без запаху – 70 мл;
- кабачок – 1 маленький;
- цибулина – 1 середня;
- помідор – 5 середніх;
- сіль, перець;
- приправа для овочів (за бажанням);
- сир твердий тертий – 100 г.;
- сухі спагетті – 300 г.
Приготування:
Помий і обсуши перець. Зріж вершечок, (залиш його, він нам знадобиться). Вийми насіння і прожилки. Виріж з перцю страшну мармизу 🙂
Відвари в окропі до готовності спагетті. Поки спагетті варяться, приготуй овочевий соус.
Розігрій олію, обсмаж цибулю, потім додай нарізані кубиками кабачки, червоний нашаткований перець, обсмаж всі овочі 4 хвилини. Потім додай нарізані кубиками помідори. Готуй овочі під кришкою 10 хвилин, зрідка помішуючи. Під час процесу приготування додай за смаком сіль, перець і приправи для овочів. Коли овочеве рагу буде готове, додай спагеті та добре перемішай. Тепер додаємо сир і ще раз перемішай. Заповни сумішшю перці.
От і готово! В наступному випуску ми продовжимо ділитися з тобою рецептами “страшних страв”…
Залишити відповідь