Хелловін наближається…


Открытка к хеллоину. Праздник Хэллоуин

Привіт друже!

А ти вже знаєш, що будеш готувати на свято Хеловіну? Ти ж пам`ятаєш, що воно Святкується в ніч проти 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір’я Дня всіх святих». Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії. Не будучи державним святом, в Европі за популярністю Геловін поступається лише Різдву. В нашій державі це свято набуває поширення після здобуття незалежності. Отже, розпочинаємо готуватися і записуємо страви…

Моторошна закуска

Тобі знадобиться:

  • хлібці;
  • круглі солоні крекери;
  • сервелат;
  • варена ковбаса;
  • сир Мармуровий;
  • сир Моцарелла;
  • сир жовтого кольору;
  • салат Ромен або звичайні листя салату.

Приготування:

Розклади хлібці та крекери на тарілці. Виклади на них трохи салатного листя. Потім на хлібці поклади по 2 півкільця сервелату, на крекери – по кружечку вареної ковбаси. З різного сиру виріжи фігурки: черепочки, привиди, кажани – і поклади на ковбасу або на сир іншого кольору.

Зомбі-перці

Інгредієнти:

  • жовтий і зелений солодкий перець – по 2 штуки;
  • червоний солодкий перець – 1 штука;
  • олія рослинна без запаху – 70 мл;
  • кабачок – 1 маленький;
  • цибулина – 1 середня;
  • помідор – 5 середніх;
  • сіль, перець;
  • приправа для овочів (за бажанням);
  • сир твердий тертий – 100 г.;
  • сухі спагетті – 300 г.

Приготування:

Помий і обсуши перець. Зріж вершечок, (залиш його, він нам знадобиться). Вийми насіння і прожилки. Виріж з перцю страшну мармизу 🙂

Відвари в окропі до готовності спагетті. Поки спагетті варяться, приготуй овочевий соус.

Розігрій олію, обсмаж цибулю, потім додай нарізані кубиками кабачки, червоний нашаткований перець, обсмаж всі овочі 4 хвилини. Потім додай нарізані кубиками помідори. Готуй овочі під кришкою 10 хвилин, зрідка помішуючи. Під час процесу приготування додай за смаком сіль, перець і приправи для овочів. Коли овочеве рагу буде готове, додай спагеті та добре перемішай. Тепер додаємо сир і ще раз перемішай. Заповни сумішшю перці.

От і готово! В наступному випуску ми продовжимо ділитися з тобою рецептами “страшних страв”…
Ночь Хеллоуин. Праздник Хэллоуин

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.