Сирне печиво

Привіт, друже!

Холодного зимового вечора так хочеться випити гарячого чаю зі смачним печивом. А що може бути краще, аніж приготовлений власними руками смаколик? Не лякайся, рецепт надзвичайно простий. Записуй….

Тобі знадобиться:

150 грамм вершкового масла;
200 грамм сиру;
250 грамм борошна;
100 грамм цукру.

Спосіб приготування:

Масло натри на терці, додай сир, цукор і все це гарненько перетри. Додай борошно і швиденько замішай тісто.

Готове тісто загорни у поліетилен чи харчову плівку і поклади в холодильник мінімум на 2 години. Можна звечора зробити тісто, а зранку випікати печиво.

Тісто розкатай товщиною 3 мм і формочками виріж печиво. Якщо тісто трохи прилипає, підсипай борошно.

Печиво викладай у форму на пергамент для випічки. Постав випікатися на 10-15 хвилин залежно від розміру печива, або доки воно не зарум`яниться.

Звичайно, печемо у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці.

Смачного!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.