Привіт, друже!
Холодного зимового вечора так хочеться випити гарячого чаю зі смачним печивом. А що може бути краще, аніж приготовлений власними руками смаколик? Не лякайся, рецепт надзвичайно простий. Записуй….
Тобі знадобиться:
150 грамм вершкового масла;
200 грамм сиру;
250 грамм борошна;
100 грамм цукру.
Спосіб приготування:
Масло натри на терці, додай сир, цукор і все це гарненько перетри. Додай борошно і швиденько замішай тісто.
Готове тісто загорни у поліетилен чи харчову плівку і поклади в холодильник мінімум на 2 години. Можна звечора зробити тісто, а зранку випікати печиво.
Тісто розкатай товщиною 3 мм і формочками виріж печиво. Якщо тісто трохи прилипає, підсипай борошно.
Печиво викладай у форму на пергамент для випічки. Постав випікатися на 10-15 хвилин залежно від розміру печива, або доки воно не зарум`яниться.
Звичайно, печемо у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці.
Смачного!
Залишити відповідь