Привіт, юний друже! Я, Почитайка, раджу тобі до читання серію книг «Життя видатних дітей». Вони є гарним прикладом для наслідування.

Анфімова Є.

Єлєна Анфімова про Міхаїла ГлінкуМодеста Мусоргського, Соф’ю Ковалєвську, Константина Ціолковського, Анну Ахматову [Текст] / Є. Анфімова. – К. : Грані-Т, 2009. – 88 с.: іл. – (Життя видатних дітей).

Якщо в тебе виникають труднощі – не здавайся. Хай прикладом для тебе будуть ці п’ять розповідей про дитинство відомих людей. На їхню долю випали нелегкі випробування. Проте вони стійко їх витримали.

Всі – і маленький Мишко Ґлінка, що з дитинства полюбив музику; і Модик Мусорґський, що так любив народні пісні; і Сонечка Ковалєвська, яка спочатку зовсім не любила арифметику, і Костик Ціолковський, що в дитинстві більше мріяв, аніж навчався, і навіть романтична дівчинка Аня Ахматова, – всіма своїми вчинками показували, що немає нічого неможливого, чого б не могла досягнути людина своєю працею та наполегливістю.Сьогодні імена цих людей відомі кожному. Але відкриймо завісу часу і подивімося, які ж неймовірні історії траплялися з ними, доки вони були дітьми…

Сподіваюсь, що приклади з життя цих відомих людей навчать тебе здійснити свою мрію.

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.