Персиковий смузі

Привіт друже!

Цього літа необхідно з`їсти якомога більше фруктів! Вони, звичайно, смачні і в первинному вигляді, проте, з фруктів можна приготувати неймовірні смаколики, от хоча б…. смузі! “А з чого ми сьогодні приготуємо смузі”, – запитаєш ти. А от хоча б з персиків. Як це зробити? Читай далі…

Тобі знадобиться:

  • 4 персика (500 граммів);
  • 1 столова ложка меду;
  • 1 гілочка м’яти;
  • 1 чайна ложка лимонного соку;
  • блендер

Спосіб приготування:

Персики ретельно помий, почисти від шкірки, поріж на шматочки довільного розміру та склади  у високу ємність для збивання.
Далі блендером ретельно збий персики до однорідності, додай мед та лимонний сік.
Суміш вилий в склянки і прикрась м’ятою. От і усе!
Вистачить не лише тобі, а й для того, аби пригостити найкращого друга. Сміливо запрошуй його на персиковий смузі!
Мікроскіпчні шматочки м’яти, котрі зеленіють на фоні яскраво-жовтої маси, доповнюють вигляд напою.
Смак – дивовижний, яскравий. Густота напою залежатиме від самих персиків, наскільки вони будуть соковитими.
Ти можеш міксувати смаки, додавши банан або полуницю. Завжди виходить смачно! Головне не забудь поділитися своїм шедевром з близькими!
Смачного літа!
Джерело: http://olvenkylinar.blogspot.com
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.