Привіт друже!
Цього літа необхідно з`їсти якомога більше фруктів! Вони, звичайно, смачні і в первинному вигляді, проте, з фруктів можна приготувати неймовірні смаколики, от хоча б…. смузі! “А з чого ми сьогодні приготуємо смузі”, – запитаєш ти. А от хоча б з персиків. Як це зробити? Читай далі…
Тобі знадобиться:
- 4 персика (500 граммів);
- 1 столова ложка меду;
- 1 гілочка м’яти;
- 1 чайна ложка лимонного соку;
- блендер
Спосіб приготування:
Персики ретельно помий, почисти від шкірки, поріж на шматочки довільного розміру та склади у високу ємність для збивання.
Далі блендером ретельно збий персики до однорідності, додай мед та лимонний сік.
Суміш вилий в склянки і прикрась м’ятою. От і усе!
Вистачить не лише тобі, а й для того, аби пригостити найкращого друга. Сміливо запрошуй його на персиковий смузі!
Мікроскіпчні шматочки м’яти, котрі зеленіють на фоні яскраво-жовтої маси, доповнюють вигляд напою.
Смак – дивовижний, яскравий. Густота напою залежатиме від самих персиків, наскільки вони будуть соковитими.
Ти можеш міксувати смаки, додавши банан або полуницю. Завжди виходить смачно! Головне не забудь поділитися своїм шедевром з близькими!
Смачного літа!
Джерело: http://olvenkylinar.blogspot.com
Залишити відповідь