Ми за мир на планеті Земля

23 квітня, 7,8,10 травня у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів пройшов літературний журнал «Ми за мир на планеті Земля». Захід присвячено 73-річниці Дня Великої Перемоги.

Перша сторінка журналу була присвячена Другій Світовій Війні. Читачі 2-4 класів різних шкіл міста слухали, дивилися, розмірковували про те, якою ж дорогою ціною завойовувалася перемога у Другій Світовій Війні. Діти переглядали відео фрагменти воєнної кінохроніки, пригадували наших відомих героїв-земляків В. Лягіна, Ш. Кобера та В.Хоменка. Хлопчики та дівчата пройнялися побаченим і навіть почали пригадувати воєнні історії своїх родин.

Пригадуючи події Другої Світової Війни, не можливо не торкнутися і події сучасності, про АТО на Сході України. Бібліотекарі показували дітям фото-слайди міст Луганська та Донецька для порівняння мирного життя та бойових дій. Діти були приголомшені від побаченого. Це була друга сторінка літературного журналу.

Третьою і заключною сторінкою стала тема МИРУ. І бібліотекарі, і читачі переконані, що після будь-якої війни обов’язково запанує мир. І всі ми сподіваємося, що найближчим часом прийде МИР і на нашу рідну УКРАЇНУ.

Всім відомо, що символом миру є ГОЛУБ. Наші читачі з великим ентузіазмом виготовляли голубів у техніці оригамі.

    

Рубрика: Арка новин
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.