Привіт друже!
Хочемо сьогодні поділитися з тобою таємницею нарізання овочів і фруктів, повір твої батьки будуть здивовані….
Ківі
Досить зрізати кінці і провести під шкіркою чайною ложкою.
Кавун
Кавун, нарізаний таким чином легше їсти, не забруднилися, і легше зберігати в холодильнику залишки.
Полуниця
Від хвостиків тобі допоможе позбутися коктейльна трубочка.
Помідори
Якщо у тебе немає достатньо гострого ножа для тонких скибочок, скористайся будь-яким зубчастим ножем, навіть хлібним.
Нарізка на сендвічі.
Нарізка в салат.
Авокадо
Якщо раптом, тобі доведеться чистити авокадо, правильніше за все розрізати авокадо поперек, і розділити на дві половини. Кісточка і шкірка видаляються кількома рухами столової ложки (як у ківі).
Лимон і лайм
Щоб вичавити з лимонів або лайма більше соку, необхідно нарізати скибки в обхід серцевини, як показано на фотографіях.
Гранат
У граната зріж кінчики, так, щоб стало видно прожилки. Розділи ножем на сектори по самим товстим прожилкам.
Манго
Екзотичні фрукти вже перестають бути дивиною, отже, потрібно бути готовим до всього. Зріж широкий сектор манго, зроби насічку м’якоті і виверни шкірку навиворіт.
Яблуко
Просто наріж яблуко по цих лініях, і тобі не доведеться мучитися з насінням.
Джерело: www.goodhouse.ru
Залишити відповідь