Привіт, дюбий друже!
Хочу запропонувати для справжнього юного кулінара цікавий рецепт ягідного торту, який можна приготувати до свята. Не хвилюйся, приготування торту, це не так страшно, як здається. Якщо раптом виникнуть труднощі, то неодмінно можна звернутися за порадою до мами, або бабусі.
Інгредієнти:
Продукти для коржів
- борошно 400 грам;
- яйця – 2 штуки;
- кефір – 1 склянка;
- какао – 1 столова ложка;
- ягідния сік – 2 чайні ложки
- харчова сода, сіль, ваніль
Для крему:
- м`який сир – 400 грам;
- вершкове масло – 200 грам;
- цукрова пудра – 1 склянка;
- ягідний сік або компот – 0,5 склянки;
- ваніль
Готуємо!
Збити яйця, цукор, ваніль та кефір. Додати сік з малини, порічок або вишні як барвник. Потім додати борошно, сіль і соду та замісити тісто. Спекти 2 коржі та охолодити їх.
Готуємо крем. Змішати сир, розм`якшене масло, цукрову пудру та ваніль. Коржі просочити ягідним соком або компотом, а потім змастити кремом.
Готовий торт прикрасити ягідками порічок, суниці, малини чи вишні.
Залишити відповідь