Код імператора!

Корман, Г.  39 ключів. Код імператора [Текст] : [роман : для дітей серед. та ст. шк. віку : пер. з англ.]. Кн. 8 / Г. Корман ; [літер. пер. І. Є. Бондаря-Терещенка ; ред. Н. В. Бірічева]. – Харків : Ранок, 2013. – 240 с.  – (Серія-бестселер від “New York Times”) (39 ключів).

Привіт усім! Я, Почитайка, запрошую вас до читання восьмої книги із серії «39 ключів» – «Код імператора» Гордона. Кормана. На вас чекають таємничий Шаолінь, велетенські міста і старовинні пам’ятки Китаю. Заборонене місто і Великий Китайський мур — це арена, на якій розгортається новий етап гонитви за тридцятьма дев’ятьма ключами до всесвітньої могутності та нечуваної влади. Але у розпалі пошуків раптом зникає Ден — його загадковим чином викрадено прямо на площі Тяньаньмень у Пекіні. Емі і Неллі у розпачі, навіть близькість до чергового ключа вже не має значення, але дивним чином пошуки Дена виявляються одночасно і шляхом до перемоги. Брат і сестра зустрінуться біля підніжжя Евересту, який їм доведеться волею чи неволею підкорити, а між іншим виявиться, що Неллі — набагато могутніша і впливовіша особа, ніж уявляли собі юні Кехіли.

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.