Живі ляльки на сторінках казки!!!

Шановні батьки, представляємо вам книгу про незвичайних ОСОБЛИВИХ дітей.

Осмоловська, Олена.

Сонце в озері твоєму: [казка : для дітей мол. та серед. шк. віку] / лялькові ілюстрації О. Бутковської. – Київ : Видавничий центр “12”, 2016. – 32 с. : іл.

Усе більше людей починає помічати особливих дітей навколо себе, намагається їх зрозуміти та допомогти їм. Але це дорослі, які вже розуміють. Як пояснити дитині, що серед нас живуть особливі діти, не такі як усі? Як навчити її не відсторонюватися від них, а, навпаки, дружити з ними?

Діти Сонця – це діти з синдромом Дауна. Вони справді сонячні – завжди усміхнені, в гарному настрої, з відкритим серцем, сповненим любові до людей та світу. Діти Дощу – діти з аутизмом. у них звичайна зовнішність, своєрідний внутрішній світ і, як правило, надзвичайні інтелектуальні здібності.

  

Особливі діти – це неймовірні, особливі вчителі. Вони знають прості відповіді на важливі життєві запитання. Як любити? Як сприймати правду? Як не впасти, а втриматися на життєвих сходинках? Головні герої книги дадуть вам мудрі підказки.

У цій книзі вас чекає незвичайний сюрприз! Це неймовірні ЛЯЛЬКОВІ ілюстраці!!!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.