489803 Бернет, Френсіс Годгсон. Маленький лорд Фонтлерой : [повість] / Ф. Г. Бернет ; пер. з англ. Н. Римська ; ілюстр. Л. Гентош. – Львів : Свічадо, 2009. – 231 с. : ілюстр.

Любі читачі,  чи чули ви коли-небудь про лорда Фонтлероя?  Якщо досі не чули, тоді саме час познайомитись із маленьким хлопчиком Седриком, котрий жив собі чудово з мамою на околиці Нью-Йорка, аж поки одного разу не дізнався… Дізнався про те, що він –  єдиний спадкоємець багатого, могутнього і суворого англійського графа Доринкурта! У консервативній Англії для Седрика, як, втім, і для завжди роздратованого старого лорда починається нове життя, сповнене несподіванок та суворих випробувань. Але доброта і любов здатні творити неймовірне. Характер суворого аристократа поступово пом’якшує добре дитяче серце. Вам цікаво, яким чином?

                   Тоді читайте з насоim_004лодою!im_010

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.