НайЧУДОВІШЕ чудовисько!

4bf6d06fb1b322cbc6c806956a095e3b«Він заробив усі сім подяк від людей і довів чудовиськам, що з дітьми можна дружити, а з людьми – співіснувати, якщо поводитися по-людськи: гарно, виховано і по-чесному. І байдуже, світлий ти чи темний, гладенький чи волохатий, в горошок, а чи в смужку – ДРУЖБА не зважає на такі речі!».

Хлопчики і дівчатка, скажіть, будь ласка, чи боїтеся ви чудовиськ? А бабаїв, упирів та інших жаховиськ? Ні? От і молодці! Тому що чудовиська, з яким ми вас познайомимо, боятися не потрібно, навпаки, з ним можна дружити. Звати його чудовисько Чу. Він добрий, веселий, інколи кумедний і дуже-дуже милий. От ви, наприклад, зустрічали коли-небудь чудовисько яскраво-рожевого кольору, та ще й у синю крапочку? Ні? Тоді мерщій знайомитися з ним ближче. Книга «Чудове чудовисько» Сашка Дерманського не просто хороша, вона дійсно класна. В ній розповідається про незвичайне знайомство та дружбу  третьокласниці Соні з добрим чудовиськом Чу.  Але…

Не все так просто. За кілька місяців Чу повинен назбирати аж 7 щирих подяк від людей, щоб лишитися жити у людському суспільстві. А найголовніше – бути поряд зі своєю найкращою подружкою Сонею. А  якщо у  Чу нічого не вийде, то його відправлять до Країни Жаховиськ, ось так! Діти, а як ви думаєте, чи вийде у Чу назбирати таку кількість подяк? Читайте, і самі дізнавайтеся.

До речі, така гарна історія не може просто так взяти і закінчитися. Книга «Чудове чудовисько» має продовження: «Чудове чудовисько в Країні Жаховиськ», «Чудове чудовисько і погане поганисько».

978-617-585-001-5   Dermanskiy  chudove-chudovisko-i-pogane-poganisko1

 

Ці книги є у нашій бібліотеці. Тож читайте і насолоджуйтесь!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.