Проблема ДИТЯЧОЇ САМОТНОСТІ

img102-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%8fКожна проблема дорослої людини – це проблема самої дорослої людини.   Але кожна проблема дитини – це водночас і проблема її батьків! 

Саме тому видавництво «Грані-Т» створює для Вас

«Книготерапію»- нову книжкову серію, з якою всі проблеми вирішуються ефективно, зрозуміло, а головне разом!

Адже «Книготерапія» обговорює і допомагає вирішити важливу в житті дитини проблему одночасно і з самою дитиною, і з Вами – батьками! Для Вашої дитини «Книготерапію» створюють:

  • Талановиті сучасні письменники, які добре знаються на дитячій психології і засобами художнього слова захоплююче і дотепно осмислюють одну з важливих проблем у житті дитини;
  • Креативні сучасні художники, які своїми образами допомагають дитині навіч уявити й пережити ті пригоди, в які втрапляють і з яких виплутуються герої.

Читайте першу книгу з серії «Хлопчик, якого подарували цуцику» Ганни та Петра Владимирських

1088Владимирська, Г. Та П. Хлопчик, якого подарували цуцику [Текст] : повість : [для дітей мол. та серед. шк. віку] / Г. О. Владимирська, П. О. Владимирський ; пер. з рос. І. М. Андрусяка ; [авт. післям. Д. Сабол] ; худож. Ю. Тверітіна. – Київ : Грані-Т, 2011. – 80 с. : ілюстр. – (Книготерапія).

Найкращий подарунок на день народження – без сумніву, собака. Немає значення, якої породи чи масті, – головне, щоб це був живий, теплий і люблячий пес. Цю просту як світ істину знає кожен третьокласник, більше того – її знає кожен цуцик! Адже й для цуценяти, певна річ, найкращий подарунок – хлопчик!

Одначе мами и тати третьокласників не завжди розуміють бажання своїх дітей, і день народження з радісного свята враз перетворюється на один із найсумніших днів у році. І якби не вчитель астрономії Македонович і вчителька української мови й літератури Ліза Гілочка, хтозна, чи вдалося б урятувати ситуацію і чи подарували б колись цуцикові Білому учня третього класу Олеся Кайдашенка…

Але для Вас, батьків, «Книготерапію» створюють лікарі, психологи або педагоги- їхні рекомендації про те, як у родинному колі допомогти дитині впоратися з цією ж проблемою, Ви знайдете прочитавши    «Дорослу розмову про дитячу самотність»

image111  image122    image133

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.