36 і 6 талантів

000054896  Якщо у вас похмурий настрій і зовсім не весело – гайда до бібліотеки за книжкою Галини Вдовиченко “36 і 6 котів”!!

DSC_4667Уявіть собі, що одного дощового і вітряного дня у вашу квартиру  подзвонили. Цікаво, хто там? Сусіди? Кур’єр? А може, перевірка з обленерго? Ні! Ні! Ні! Це був звичайнісінький  безхатній кіт на ім’я Кутузов! Це він сам так представився! А ім’я таке отримав тому, що пошкодив своє око у вуличній бійці і носив пов’язку. Так от Кутузов прийшов до квартири  пані Крепової проситися перечекати негоду, адже зовсім не приємно сидіти на вулиці у таку погоду. І прийшов він не один, а ще з 35 котами, кішками  і кошенятами. Цікаво, а ви б впустили до однокімнатної квартирки таку купу вуличних котів? От і пані Крепова була проти цього. Проте серце поважної пані розтануло, і все завдяки єдиній  породистій киці – сфінксу Баронесі.

Копия 36_i_6_kotiv_4   36_i_6_kotiv_5  ad58906aaf83404f3d67fb14c3af4b63

Що тут почалося – словами не передати! Читайте самі, і дізнаєтеся, як 36 і 6 котів вивчали правила поведінки, як ділили маленьку територію, та найголовніше, як вони всі разом допомогли своїм новим господарям – пані Стасі та її племіннику Стасу.

Image0295   Image0296   Image0297

До речі, усі 36 і 6 котів напродчуд талановиті. Вони танцюють у різних стилях, майстри розмовного жанру та ще й читають реп. Подружіться з ними і вони вас обов’язково навчать бути талановитими.

Книжка – клас! Рекомендуємо усім!!!

obkl_1

Рубрика: Арка новин  Метки: , ,
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.