Птахи – наші друзі

IMG_0121Як упізнати птаха?

Чому дятел годинами стукає по корі дерева?

Який птах найменший?

Які птахи не вміють літати?

Скільки часу пташеня пінгвіна знаходиться у яйці?

Чому сови крутять головами?

Чи папуги й справді вміють говорити?

Наша яскрава книжкова виставка  допоможе тобі знайти відповіді на ці та багато інших запитань. Дізнайся багато цікавих та кумедних фактів про птахів та їх звички.

«Пташині таємниці»розділ для тих, хто хоче дізнатися безліч цікавих фактів про птахів. Отже, не барись –  дізнайся більше про життя птахів, придивися до їх пір’я, дізнайся, що усередині яйця, зазирни у пташине гніздо.

Розділ «Крилаті символи України»  А ти знаєш, що на території нашої батьківщини мешкає приблизно 300 видів птахів? Переглянь ці  книжки і познайомся з чудовими птахами, які обрали своїм місцем проживання наш край.

У тебе є домашній улюбленець, чи ти тільки мрієш про нього? Розділ «Яскраві улюбленці»- саме для тебе.  Дізнайся про те, як  доглядати за пташкою, годувати, а також  як запобігти хворобам та іншим неприємностям. Зроби свого домашнього друга справді щасливим.

Для тебе – цікавий сканворд  та загадки – приходь та грай.

Бажаєш зробити пташку своїми руками – подивись майстер – клас.

Птахи прикрашають нашу землю, наше життя. Вони також приносять користь людям – знищують гризунів і комах. Спостерігаючи за життям пернатих друзів, ми розуміємо, що живемо поруч із фантастичним світом, у якому править природа.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.