Дивовижний “День див”

Изображение 0037 червня. Неділя. Чудовий літній день. Бібліотекарі Обласної бібліотеки для дітей завітали у гості до дітвори на Фестиваль психології «День див». Хочеться поділитися своїми враженнями, адже день насправді видався дивовижним.

Спочатку ми всі познайомилися, привіталися, тримаючи один одного за мізинчик. Таким чином, ми вже знали, як  кого звати. А також поділилися своїми емоціями, настроєм: всі по черзі передавали м’якенький сонячний клубочок, відповідаючи на запитання: «Що гарного сьогодні зі мною відбулося?»

Потім всі малювали свій настрій. Чесно кажучи, настрій був у всіх діток різний на початку знайомства – від сумного до радісного, це видно по роботах дітвори. Дивіться самі!

Изображение 010 Изображение 009

 

Изображение 013 Изображение 001

Изображение 017 Изображение 012

Після творчої діяльності слід було трохи відпочити, що ми залюбки зробили: танцювали жваві ігрові таночки, грали у «Гусеницю», робили розслаблюючу гімнастику тощо.

Изображение 016 Изображение 014

Діти дуже оживилися, коли їм запропонувати стати акторами лялькового театру, та ще й на свіжому повітрі. Слід було обрати ляльку на свій смак, дати їй ім’я і розповісти щось цікаве про неї (чим займається, чи є у неї друзі, що любить найбільше у житті тощо).
А потім всі наші іграшкові герої потрапили до безлюдного острова – і це було найцікавіше! Котик з Жабкою ловили рибку на обід для всіх, Тигр з Песиком охороняли острів та своїх друзів від піратів, а Дідок Добрячок допомагав облаштуватися на новому місці іншим мешканцям острова: Мавпочці, Їжачку, дівчинці Руді. Всі дружно назбирали хмизу для вогнища, наварили їсти, а також веселилися та грали.

Изображение 018 Изображение 020

Изображение 025 Изображение 022

Сидячи у затишку під деревцями, ми не нудьгували, бо відгадували загадки про героїв мультфільму «Лунтик» та книжкових героїв і навіть не помітили, як день дійшов кінця.

Изображение 029 Изображение 027
І це був, безперечно, справжній День див і для дітей, і для нас – бібліотекарів!

Окрема подяка психологам Даниленко Аліні та Цельм Анні за запрошення та приємно проведений день!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.