Міжнародний день друзів

Всім привіт! А ви знаєте, що сьогодні за день? Сьогодні – Міжнародний день друзів! Ось так!

         Пам’ятаєте? – Старий друг краще нових двох. Не май сто рублів, а май сто друзів.

         Як зауважив Артур Шопенгауер: «Справжня дружба – одна з тих речей, про які, як про гігантських морських змій, невідомо, чи є вони вигаданими або десь існують». Друг – це одна душа, яка живе в двох тілах.

         Сподіваємося, що у вашому житті є хоча б одна людина, яку ви захочете від усієї душі привітати з цим святом. Адже Міжнародний день друзів (International Friends Day), що відзначається щорічно 9 червня, заснований саме для того, щоб, незалежно від життєвих обставин і різних перипетій, ми нагадали своїм друзям про те, які вони важливі для нас, щоб порадувати їх.

         Хоча історія замовчує, ким і коли це неофіційне свято було засновано, але це не позбавляє його популярності.

         Можливо, це свято для когось стане гарним приводом для того, щоб знову, через якийсь час, зателефонувати або написати старим добрим друзям, а потім зібратися галасливою дружною компанією і поділитися хорошими новинами і приємними спогадами.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.