Літературний ринг “По слідах літературних героїв”

IMG_0543Ось і розпочались літні читання у нашій бібліотеці!

5 червня в бібліотеці знову було чути дитячий сміх та веселий гамір. До бібліотеки завітали діти з літнього оздоровчого табору «Веселка» при ЗОШ №61.

Їх радо зустріли пірати, які провели для них літературний ринг «По слідах літературних героїв», який був наповнений змаганнями та веселими конкурсами.

         Перш ніж присутні розпочали змагання, кожному було запропоновано перевтілитись у справжнього пірата та обрати для себе піратське прізвисько.

Свою вправність вони проявили  у виконанні конкурсів та завдань. Діти майстерно перебиралися з корабля на корабель за допомогою канатів і цим показали свою спритність. Вони отримували звання «Влучний стрілець» та мали змогу спробувати «піратські смаколики».

IMG_0485IMG_0505

        А свою кмітливість діти проявили під час розгадування піратських загадок та у відгадуванні літературних персонажів, які їм запропонували пірати.

IMG_0481 IMG_0545

 

IMG_0534

Літературне свято було наповнено піратськими танцями з виконанням морських команд та піснями, які наповнили радістю та гарним настроєм усіх учасників змагань.IMG_0523

IMG_0520  IMG_0495

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.