1 Вересня – День знань

1вересняPowerPointЯкий щасливий день сьогодні

Веселий, радісний, ясний.

Це гомінливий і погожий

Почавсь навчальний рік новий.

1 вересня день, коли настрій усієї країни урочистий і радісний. Для першокласників свято Першого дзвоника особливе – вони стали школярами.

Працівники відділу обслуговування читачів-дошкільників та учнів 1-4 класів завітали до своїх майбутніх читачів учнів 1-Б класу 59 школи та провели для них перший урок у цьому навчальному році. Він був присвячений темі «Україна – єдина країна».

1вересняPowerPoint.jpg2Літературні герої книги Богдана Чалого Барвінок і Ромашка розповіли дітям багато цікавої інформації про нашу Батьківщину – Україну. Вони дізналися, що Україна найбільша з європейських країн, а природа нашої держави неймовірно красива, просто казкова.

Школярики відповідали на запитання про державні і національні символи країни, а Барвінок з Ромашкою розповідали про історію їх створення і значення в житті українців.100_4341 100_4339

До свята першокласники підготували вірші про Батьківщину, а взявшись за руки утворили ланцюжок єднання, продемонструвавши своє бажання жити у дружбі , злагоді і мирі, адже вони,від сьогодні, одна велика шкільна сім’я.

Рубрика: Арка новин
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.