“Відчуй себе письменником”

555      Привіт всім творчим, креативним та талановитим! Я, Бібліоська, пропоную вам відчути себе письменниками! Ось вам початок вашої казки, прочитайте його. А потім дізнаєтесь, що робити далі)))

Це твоя казка
В одній дитячій бібліотеці жила-була книжка. Вона була дуже цікавою та веселою. Одне лише відрізняло бідолашну – зовнішність іі була не така яскрава та сучасна, як у інших. Ніхто на неї не звертав уваги.
Усі її сусідки неодноразово потрапляли до Країни Читачів, а вона залишалася стояти на поличці. З цього приводу їй було дуже сумно.
– Розкажи, що ти там бачила? – запитала вона якось у тільки-но повернутої книги.
– Та нічого я не бачила! Пролежала увесь час у якомусь темному кутку. А потім після того, як пролунав телефонний дзвінок у тій кімнаті, мене взяли та повернули.
– Невже? Хіба там – у загадковій Країні Читачів – нічого цікавого нема? – книжка просто не хотіла в це повірити.
Адже її подружки розповідали протилежне: коли вони потрапляли туди, то разом зі своїм Читачем вони то мандрували Всесвітом, то поринали у незвичайні пригоди, то разом раділи та сумували, веселились та цікаво проводили час.
– Я так хочу потрапити до цієї Країни та дізнатись про все сама,- думала собі книжечка.
Та одного разу…

Пофантазуйте та продовжіть казку! Свої варіанти продовження надсилайте мені через повідомлення або приносьте до бібліотеки в оформленому вигляді.
Восени у відділі обслуговування читачів-учнів 5-9 класів буде оформлена виставка з вашими роботами “Відчуй себе письменником”

Бажаю всім натхнення та чекаю на ваші казки!!!

Ваша Бібліоська)))

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.