Чарівна сила води

Шановні друзі!

Чи знаєш ти, що звичайнісінька вода, якою ти користуєшся кожен день, насправді – незвичайна? Адже без неї ми не змогли б прожити навіть і дня. Тобі, мабуть, цікаво дізнатися, скільки води ти використовуєш щодня. Уяви, що за один день ти витрачаєш майже 235 літрів найчистішої питної води!

Багато цікавих та незвичайних фактів про її величність Воду, дізнались наші постійні друзі зі спеціалізованої школи-інтернату №3, які завітали до нас на канікулах. Багато чого нового вони дізналися з нашої пізнавально-розважальної програми «Чарівна сила води».

Учасники розподілилися на дві команди, кожна з яких обрала собі назву, та змагалися між собою у конкурсах та вікторинах. За правильні відповіді кожна команда отримувала бонуси – хмаринки, за підрахунками яких перемогла дружба.

Слайди та цікаві факти про воду допомогли більш точно уявити та запам’ятати корисну  інформацію, яка була подана дітям у розважальному стилі. Наші юні читачі отримали позитивні емоції та незабутні враження.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.