1 вересня – День знань!

Ось і закінчилось тепле літечко – пора канікул та відпочинку.

Осінній вересень кличе до школи всіх дітей.

Нове та незвідане чекає учнів шкіл в Країні Знань.

І саме з приводу свята – Дня Знань, на свій перший у новому навчальному році урок до нашої бібліотеки завітали учні 6 класу гімназії № 2.

Тема заходу була присвячена 75-річчю Миколаївської області.

Віртуальна мандрівка «Туристичними стежками Миколаївщини», приурочена до Дня міста Миколаєва, зацікавила учнів-туристів. Читачі відвідали чорноморські береги та безмежні степи, сади та ландшафтні парки.  Подорож супроводжувалась розповідями ведучих про історію краю, легенди, географічне положення. До кожного туристичного об’єкту було підібрано фото та відео сюжети. Багатство історико-археологічного заповідника «Ольвія», живописна краса Чорноморського біосферного заповідника, незайманість природного заповідника «Єланецький степ», прозорість вод регіонального ландшафтного парку «Тилігульський», «Українська Швейцарія» – РЛП «Гранітно-Степове Побужжя» вразили учнів гімназії чарівною красою і надихнули на власну подорож.

Не обминули співробітники відділу і таку тему, як здоровий спосіб життя, та відвідали учнів 9 класу гімназії №2 з медіапрезентацією  “Молодь обирає здоров’я”.

2012 рік рішенням Уряду було  проголошено Роком спорту та здорового способу життя. І ціла низка подій чекала на нас влітку. А саме відкриття Євро- 2012, участь наших спортсменів на Олімпіаді та Паралімпіаді в Лондоні.

Учні зацікавлено прослухали матеріал, підготовлений бібліотекарями, продивились відеороліки, з захватом прийняли участь у вікторинах, пригадали легендарних спортсменів з футболу, поділились своїми думками з приводу спорту та здорового способу життя.

Адже  здорова нація – це здорова країна!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.