Сніданок від Локвуда і Ко

Привіт, юний кулінар!

Чи доводилось тобі чути про парапсихологічні агенції? А про те, що з привидами можуть справитися лише діти і підлітки? Ні? Тоді тобі просто необхідно прочитати неймовірну захопливу серію книг від Джорджа Страуда “Локвуд і Ко”.

Книга занурює нас у світ магічного Лондона, який зіткнувся з Проблемою, привидами, які не дають спокою мешканцям магічної Великої Британії. Спеціальні агенції з усування Проблеми ведуть боротьбу з привидами. Одним з таких підприємств є агенція Локвуд & К°. На чолі неї стоїть дивакуватий Ентоні Локвуд, а його заступником є книжковий черв’як, Джордж Кабінс. Одного разу до них на співбесіду приходить Люсі Карлайл, юна, талановита і відважна дівчинка. Люсі має надзвичайно гострий слух — може визначити історію власника того чи іншого предмету просто добре прислухавшись. Локвуд вирішив взяти Люсі на роботу….
Ми не будемо заглиблюватися в сюжет, адже сподіваємось, що ти візьмеш її почитати.

Сьогодні ми поділимось з тобою рецептами сніданку, що подають у цій агенції. Адже Джорд Кабінс, про якого було написано вище надзвичайно любив попоїсти, особливо торти, солодощі.

“Світанок наступного дня був теплий і ясний. Проміння листопадового сонця проникало через кухонне вікно — й весело осявало звичний тамтешній безлад. Яскравіли фа­бами пакунки з кукурудзяними пластівцями, виблискували склянки й тарілки, кожна крихта й кожна крапля джему вигравали красою у вранішньому світлі. Повітря повнилося  густими пахощами міцного чаю, грінок і яєчні з шинкою….”

Дж. Страуд «Агенція “Локвуд і Ко”. Сходи, що кричать. Книга 1»

Для яєчні з шинкою тобі знадобиться: 

  • куряче яйце – 5 штук;
  • шинка – 2 скибочки;
  • кріп – 2 гілочки;
  • сметана – 2 столові ложки;
  • вершкове масло – 1 столова ложка;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Шинку наріж кубиками, помідори – скибочками, кріп дрібно. Підготовлену шинку обсмаж з маслом 1-2 хвилини. Додай підготовлені скибочки помідора і смаж 2 хвилини. Розбий яйця, посоли і перчии. Смаж ароматну яєчню 2-3 хвилини, постійно перемішуючи.

Смачного!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.