Яблучний пиріг для Гаррі Поттера

Привіт, юний кулінар!

Чи любиш ти яблуневі пироги? Звісно! Як же їх можна не любити. От сьогодні ми вирішили поділитися з тобою одним цікавим рецептом з книги.

“Через мить з’явився десерт – величезна кількість морозива всіх сортів, які тільки можна собі уявити, яблучні пироги, торти з патокою, шоколадні еклери, пончики з варенням, трюфелі, полуниця, желе, рисовий пудинг … Поки Гаррі набивав рот тортом з патокою, розмова зайшла про рідних.”

Джоанна Роулінг «Гаррі Поттер і філософський камінь»

Мабуть, ти вже уявив собі той шикарний стіл у стінах відомої школи чаклунів. Занотовуй рецепт того самого пирога…

Тобі знадобиться:

  • 1 склянка цукру;
  • 2 столова ложка розтопленого вершкового масла;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 2 зелені яблука;
  • кориця на смак;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру.

Спосіб приготування:

Яйце збий з цукром, додай  масло і знову збий, додай до суміші  кориці і пакетик ванільного цукру. Борошно змішай з розпушувачем і всип до суміші яйця і цукру. Далі 2 яблука натри на крупній тертці. Останнє яблуко необхідно нарізати тонкими скибочками. Натерті яблука додай в тісто. Готове тісто виклади в форму для випічки, змащену маслом. Розрівняй. Зверху виклади скибочки яблук трохи занурюючи їх в тісто. Постав його в духовку, випікати при 180 С приблизно 30 хвилин.

Смачного!

 

 

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.