Яблучний пиріг для Гаррі Поттера

Привіт, юний кулінар!

Чи любиш ти яблуневі пироги? Звісно! Як же їх можна не любити. От сьогодні ми вирішили поділитися з тобою одним цікавим рецептом з книги.

“Через мить з’явився десерт – величезна кількість морозива всіх сортів, які тільки можна собі уявити, яблучні пироги, торти з патокою, шоколадні еклери, пончики з варенням, трюфелі, полуниця, желе, рисовий пудинг … Поки Гаррі набивав рот тортом з патокою, розмова зайшла про рідних.”

Джоанна Роулінг «Гаррі Поттер і філософський камінь»

Мабуть, ти вже уявив собі той шикарний стіл у стінах відомої школи чаклунів. Занотовуй рецепт того самого пирога…

Тобі знадобиться:

  • 1 склянка цукру;
  • 2 столова ложка розтопленого вершкового масла;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 2 зелені яблука;
  • кориця на смак;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру.

Спосіб приготування:

Яйце збий з цукром, додай  масло і знову збий, додай до суміші  кориці і пакетик ванільного цукру. Борошно змішай з розпушувачем і всип до суміші яйця і цукру. Далі 2 яблука натри на крупній тертці. Останнє яблуко необхідно нарізати тонкими скибочками. Натерті яблука додай в тісто. Готове тісто виклади в форму для випічки, змащену маслом. Розрівняй. Зверху виклади скибочки яблук трохи занурюючи їх в тісто. Постав його в духовку, випікати при 180 С приблизно 30 хвилин.

Смачного!

 

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.