Млинці від Пеппі Довгої Панчохи

Привіт, юний кулінар!

Хочемо нагадати тобі уривок з однієї надзвичайно відомої книги:

“Коли млинець підпікся з одного боку, Пеппі підкинула його до стелі, він перевернувся в повітрі й знов упав у сковороду. А як млинець зовсім спікся, Пеппі кинула його через усю кухню просто в тарілку, що стояла на столі.
— Їжте! — гукнула вона. — Швидше їжте, поки млинець гарячий!
Томмі й Анніка взялися до млинця. Він їм дуже смакував.”

Ліндґрен, А. “Пеппі Довгапанчоха”

Друже, уяви, ми дізналися рецепт тих самих млинців, і сьогодні хочемо поділитися ним…

Тобі знадобиться:

  • 4 яйця;
  • 2 склянки молока;
  • 1/2 склянки борошна;
  • 1 столова ложка цукру;
  • дрібка солі;
  • 2 столові ложки розтопленого вершкового масла

Спосіб приготування:

Яйця збий вінчиком. Додай молоко, борошно, цукор, сіль і масло. Розігрій сковороду для млинців, вилий на неї тонкий шар тіста і нахиляй сковороду, щоб млинець розтікся по всій поверхні. Смаж, поки не пропечеться, потім переверни і підсмажити з іншого боку.

Готові млинці можна їсти з варенням, сметаною або будь-чим іншим.

Смачного!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.