Сніданок детектива – 2

Привіт, юний кулінар!

Сподіваємось, що ти пам`ятаєш, як минулого разу ми готували незвичайний сніданок. Сьогодні, як ми і обіцяли буде продовження, адже без цих булочок важко уявити собі справжній сніданок детектива, а готуватимемо ми булочки бріош.

Слово бріош / brioche вперше документально зафіксоване у 1404 році на півночі Франції (у Нормандії), і вважається, походить з традиційних рецептів хлібу норманів. Вже у XVII—XVIII ст.ст. бріош стає дуже популярним хлібо-булочним виробом у Франції, зокрема на північному заході і в центрі, включно з Парижем.

Як ти розумієш, ця смачна булка популярна в усьому світі, навіть англійські детективи, такі як Шерлок Голмс і доктор Ватсон із задоволенням їли цей смаколик. Хочеш спробувати? Записуй рецепт…

Тобі знадобиться:

  • сухі дріжджі 1 пакетик;
  • тепла вода (40 ° -46 ° C) 3 столові ложки;
  • цукор 3 чайна ложка;
  • 1 і 3/4 склянки борошна;
  • 3 великих збитих яйця;
  • 1 і 1/4 чайної ложки солі;
  • вершкове масло (розм’якшене) 170 грамів;
  • 1 збите яйце і 1 чайна ложка води для змащування булочки.

Спосіб приготування:

Дріжджі та цукор розчини в теплій воді. Борошно, яйця, цукор, сіль і дріжджову суміш добре перемішай. Заміси тісто, переклади його на посипану борошном поверхню (тісто повинно вийти пружним). Введи масло, продовжуючи вимішувати тісто до первісної пружною форми. Якщо тісто вийшло слизьким, то його варто відправити в холодильник на кілька хвилин. Дай тісту піднятися в 2-3 рази. Після розділи тісто на рівні частини і помістити в невеликі формочки для запікання (або в одну велику форму). Дай тісту знову піднятися. Змасти кожну булочку яйцем. Відправ в розігріту до 250 ° C духовку, запікаючи 15 хвилин, або поки булочки не стануть золотисто-коричневого кольору.

Смачного!

 

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.