Задзеркальний пудинг, «Аліса в країні чудес»

Привіт юний кулінар! above/ground press: some author activity: Sharp, mclennan, Rohrer + Bowering,

4 травня далекого 1852 року народилась Аліса Лідделл. “Хто це така?” – запитаєш ти. Ця дівчинка стала прототипом персонажа Аліси з книги Льюїса Керрола «Аліса в країні чудес», а також один із прототипів героїні в книзі «Аліса в Задзеркаллі». Згадав?

Саме тому, пропонуємо відзначити цю визначну дату пудингом! Тим самим, з яким знайомили Алісу під час чаювання у Шляпника. «Пудинг, це Аліса. Аліса, це пудинг». Пам`ятаєш? Занотовуй рецепт…

Для приготування тобі знадобиться:

  • мандарини – 5-6 штук;
  • молоко – 2 склянки;
  • цукор за смаком;
  • крупа манна – 1 склянка;
  • сіль – дрібка;
  • масло вершкове – 50 грамів;
  • яйця – 3-4 штуки.

Спосіб приготування:

Мандарини почисти, розділи на дольки, з яких обережно зніми шкірку.

Очищені мандаринові дольки засип цукром і залиш на 1,5-2 години.

Після цього сироп злий в окремий посуд, а часточки залиш.

Молоко постав на повільний вогонь, доведи до кипіння, поступово всип туди манну крупу, цукор і сіль і, помішуючи, вари до отримання густої каші.

У кашу поклади вершкове масло, приготовані мандаринові дольки і яєчні жовтки, розтерті з цукром.

Збий окремо яєчні білки і додай їх в отриману масу. Все як слід перемішай, помісти в форми і постав в духовку і запечи.

Готовий пудинг полийте мандариновий сиропом.

Смачного!

 

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.