Гарбузове печиво з “Солодкого королівства”, “Гаррі Поттер”

Привіт юний кулінар!

Ми продовжуємо знайомити тебе із смачними рецептами, із серії книг Джоан Роулінг про пригоди хлопчика-чарівника Гаррі Поттера і його друзів.

Рон і Герміона любили ходити в «Солодке королівство» за чарівними солодощами. Серед льодяників і цукерок з магічними властивостями особливою популярністю у юних магів користувалося гарбузове печиво. Його теж можна зробити вдома.

Цікаво як? Занотовуй рецепт….

Тобі знадобиться:

  • 250 грамів очищеного від насіння гарбуза;
  • 150 грамів м’якого вершкового масла;
  • 200 грамів цукру;
  • 1 яйце;
  • 20 грамів ванільного цукру;
  • 2 склянки борошна;
  • ½ чайної ложки розпушувача;
  • пакетик ванільного цукру.

Спосіб приготування:

Гарбуз, очищений від насіння, наріж кубиками. Потім хвилин 15 повари його в злегка підсоленій воді;

М`яке вершкове масло, цукор і яйце збий міксером;

Вилий воду з каструлі з гарбузом, а самі овочеві кубики подрібни до стану пюре за допомогою блендера;

Гарбузове пюре змішай з масляною сумішшю і додай в нього ванільного цукру;

Візьми дві склянки борошна, перемішати його з ½ чайної ложкою розпушувача.

Просій масу через сито;

Додай в борошно чайну ложку кориці, ½ чайної ложки мускатного горіха і імбиру, ⅓ чайної ложки меленої гвоздики;

Борошно і гарбузову суміш добре перемішай;

Розігрій духовку до 200 градусів.

Розстели папір для випічки на деко, змасти його маслом;

Тісто для печива розклади на папері для випічки за допомогою ложки.

Відправ заготовку на 25-30 хвилин в духовку і випікай до готовності.

Смачного!

Фото №4 - 5 самых вкусных блюд из «Гарри Поттера», которые можно приготовить дома

Опубліковано у Смачна бібліотека | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.